1. Svara villig fragan ”Vem ar mi och va vill jag?”?

1. Svara villig fragan ”Vem ar mi och va vill jag?”?

LinkedIn ar idag ett itu varldens storsta sociala kontaktna med tryta nastan 700 miljoner nyttjar. Plattformen ager blivit ett vara tvunge stav bade firma och persone sasom vill natverka. Alltsamman a forsaljning sam natverkande at varvning sam jobbsokning.

Det befinner sig hygglig foljaktligen n idag vara tvunge hava en sexig Linkedin-profil. Det befinner si himla lindrig att forgat bort sin image nar man ar mitt uppe ino sitt kneg och alltsamman rullar pa. Nar du darnast spann nagon punkt inser att den ar foraldrad kommer ni kan handa villig att du vara tvunge skapa nagot. Enar inser ni att n behover agera sam se mot att gora nago finemang Linkedin-profil.

Men vad ar nog nagon finfin LinkedIn-profil som attraherar personer saso ni vill anlanda i bekantskap tillsammans? For att n ej skall chansa att innehav nagon trakig imag har vi nedo tagit fram 8 heta Linkedin-tips sam exempel villig hur sa n kan reflektera pa nar ni ska foreta din profil.

Ett tvingas fore n startar verksa tillsammans att alstra alternativt foradla din framtoning ar att granska vad du vill tillsamman ditt natverkande. Underbe befinner si ditt dialekt? Vilka befinner si profilerna som kommer bevista din profil?

Det befinner si allts nagon biff olikhet gallande forsavitt du jag ar saljare sam befinner si villi jakt postum nya kunder – alternativt forsavit du befinner si personal samt soker nya utmaningar. Betrakta at att undersok va hederlig du befinner si ute postum. Nar du sen age svaret pa det, kan ni initiera skapa alternativt foradla din imag.

2. Dana nagon flott Linkedin-URL

Det blir sa avsevart snyggare och forbattring forsavit n grejar odl att din LinkedIn-URL befinner si proffsig och ”ren”. Aven blir det massor enklare nar du ska lanka at din imag.

  1. Skrida till din imag
  2. Ino hogerkolumnen trycker ni villi ”Redigera allma imag samt band”
  3. Klicka pa pennan hogst upp mot moderat intil URL:en
  4. Justera din URL sam lagra
  5. Tydligt!

3. Astadkommer din konklusion pa LinkedIn foto

Kolla mo att skapa din sammandrag villi LinkedIn sa lockande sasom genomforbart. Kika pa grund av mot att grepp saken da underlang samt slagkraftig. Toppen 5 korta stycken som villig en kortfattat taktik beskriver:

  • Vem du befinner sig
  • Nyckelkunskaper
  • Unika kompetenser
  • Vilka omraden du inneha erfarenhet i

Det befinner sig vart att placera tid kungen din LinkedIn-sammanfattning sa att saken da sticker ut, sam att personen som besoker din image kungen e mang sekunder far nago feeling av underben sta indivi n befinner si.

4. Utfor det egen

Din framtoning ar ej endast ett CV saso amna karakterisera dina fordom sysselsattning samt skolnin. Kolla mot att den ar intressant att studer sam tank att n skriver saken da sasom ett pratstund. Ni vill ju att personer saso kommer in villig din framtoning amna lara kanna dig!

5. Lagg till dina erfarenheter spann respektive uppdragsgivare

Nar n lagger till dina forra arbetsplats bor du beskada mo att plita dessa sa otvetydigt saso genomforbar. Flyga ocks har till att forbruka ”Bullet Points” tillsammans de omraden n arbetat tillsamman pa den arbetsplatsen. Kolla likas at att lanka mo specifika projekt som kan finnas till intressanta forut besokaren att spana mer villig.

6. Valj nagon seriosa samt spralli omslagsbild till din LinkedIn

Beskada mot att ni valjer en omslagsbild mot din LinkedIn sasom befinner sig explicit, professionell men medan lekfull/vanlig. Inte fri villi hur ni befinner sig saso manniska kan n villi e latt taktik presentera pro dina besokare vem n befinner sig. Undra vanner/kollegor omkring dig ifall de kan haffa en ikon gallande dig – kan handa in action nar ni gor ditt sysselsattning? Tank gallande hurdan ni i bilden kan ringa tillsamman det som speglar de!

7. Skriv ett overskrif saso tillats besokare att amna kolla din image

Du kanner till bra forsavitt att din rubrik ick behover vara din jobbtitel alternativ foretaget du jobbar kungen? Ino de majoriteten kollapsa valjer medborgare nago havdvunnen rubrik sasom befinner sig ”safe”. Kanner n dig traffad? Emeda bord du reflektera forsavitt (i synnerhet om du solo soker nytt sysselsattning). Flyga at att tillverka nago rubrik som kvickt beskriver baksida av underben du kan tillfora tillsammans och din ”status”. Las mer forsavit hurda ni igenom nago bra overskrift tillats nagon LinkedIn-profil saso ager!

8. Fyll ut din image med projekt, tungoma, ideella arbeten med mera

Age ni bidragit inom e tufft projekt? Snackar n sju sprak flytande kissbrides.com Jag har tänkt på det här.? Tank vi vilka kompetenser sam erfarenheter ni ager som attraherar arbetsgivare. Har inneha du en klockrent status att erhall med dina unika kompetenser som gor att n sticker ut i mangden samt blir exklusiv.

Med de har tipsen onska vi att n kan frascha opp din LinkedIn-profil samt darmed erhall uppdragsgivar att bliv ann mer vetgiri villig vem ni ar. Kom ihag att det ha ju befinner sig ditt nuna utat – eftersom ar helheten angelagen. Allting a din profilbild, omslagsbild, dina fordom kneg, din utbildning samt j dina unika kompetenser.

Related posts